Cellers Domenys

Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira. L’organització Cellers Domenys està formada per 7 cooperatives, amb més de 600 socis en conjunt, un equip humà format per una cinquantena de professionals i una extensió territorial superior a les 2.500 hectàrees de vinya i al voltant de 200 d’olivera.

Cellers Domenys és una cooperativa de primer grau que elabora productes alimentaris d’origen 100% cooperatiu. Vins per al consum diari i per ocasions especials, olis premsats en fred, cupatges ben estructurats i caves per brindar en les millors celebracions. Tots ells, controlats exhaustivament des de la producció al camp fins a l’embotellat final de la mà de Domenio Wines.

L’ànima cooperativa de Cellers Domenys dona un caire especial als nostres productes, no només pel resultat final sinó també per l’aportació que es fa al territori i a les persones que en formen part.

Cellers Domenys, l’agermanament de 7 pobles

Cellers Domenys neix el 1917 a Sant Jaume dels Domenys. L’any 2006 comença un procés de fusió amb diferents cooperatives de la zona que acaba el 2015 amb 7 pobles agermanats: Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès, Blancafort, Rocafort de Queralt, Rodonyà, Pira i, per descomptat, Sant Jaume.

Aquesta fusió ha donat lloc a una organització que amplia les seves fronteres per encarar, ara des d’una perspectiva internacional, nous reptes per superar-se cada dia. Amb una forma de treballar especialment local i d’esperit cooperatiu, Cellers Domenys és una empresa que ha crescut durant més de 100 anys per la confiança dipositada i els atributs dels seus productes.

Amb la vista posada en oferir alts estàndards de qualitat en tota la producció, l’organització manté la seva aposta per la innovació i la tecnologia en l’elaboració de tots els vins, caves i olis, alhora que, compromesos amb el territori, treballa en totes aquelles decisions institucionals que volen posicionar la cooperativa com un referent a nivell mundial, però sense perdre l’essència cooperativa.

Domenio Wines

  Contacta amb nosaltres

  Tens algun dubte o suggeriment? Contacta amb nosaltres, estem aquí per ajudar-te.

   

   

  Agrobotiga Domenys

  Carrer Prat de la Riba, 3
  43713 Sant Jaume dels Domenys
  Tarragona

  Correu-e: agrobotiga.santjaume@cellersdomenys.com
  Telèfon: +34 977 67 77 82

  Horari:
  De dilluns a dissabte, de 8 a 14h i de 16 a 19h
  Diumenge, de 8 a 14h