La nostra Agrobotiga

L’Agrobotiga de la Cooperativa del Camp d’Alcarràs, que pertany al Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, és un espai proper de venda de productes de qualitat, a més dels propis que produeix la companyia fructícola.

Posada en marxa l’any 2010 l’Agrobotiga està situada a les mateixes instal·lacions que la Cooperativa del Camp d’Alcarràs (Carretera de Vallmanya, Km1), amb la finalitat que el soci que acudeix sovint a la Cooperativa per gestions professionals tingui també un punt de venda de productes alimentaris. Això no obstant, l’Agrobotiga és també un punt de venda de productes de proximitat i d’alimentació en general per a la ciutadania de l’entorn.

L’Agrobotiga compta amb un “Racó Cooperatiu”, on els productes procedents d’altres cooperatives agroalimentàries tenen un espai predominant, atès la filosofia del grup de cooperar amb d’altres entitats que produeixen i comercialitzen productes de la terra o de proximitat.

També, a l’espai de les fruites i verdures s’hi pot trobar la fruita i la verdura procedent dels mateixos camps de Fruits de Ponent. Es tracta d’un producte fresc, d’alta qualitat i que compta amb el segell de Producció Integrada, que garanteix la traçabilitat del producte.

L’Oli d’Oliva Verge Extra procedent del Molí d’Alcanó és un altre dels ingredients d’aquesta Agrobotiga, conjuntament amb la poma de muntanya de la Vall del Llobregós.

L’Agrobotiga d’Alcarràs vol ser també un punt de trobada entre gent que estima el producte de proximitat.

  Contacta amb nosaltres

  Tens algun dubte o suggeriment? Contacta amb nosaltres, estem aquí per ajudar-te.

   

   

  Agrobotiga Fruits de Ponent

  Ctra. Vallmanya Km 1
  25180 Alcarràs
  Lleida

  Correu-e: comercial@fruitsponent.com
  Telèfon: +34 973 790 169

  Horari:
  De dilluns a divendres, de 00.00h a 00.00h
  Dissabtes, de 00.00 a 00.00h